Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αρχική

Λειτουργία Γραφείου Ισότητας στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Συστάθηκε και λειτουργεί από τον Ιούλιο 2012, το Γραφείο Ισότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Σχέδιο δράσης για την προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ΓΣΕΒΕΕ» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» του ΕΣΠΑ με έδρα το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Σκοπός του Γραφείου Ισότητας είναι η προώθηση της αρχής της ισότητας των φύλων στο συνδικαλιστικό πεδίο και η ποσοτική και ποιοτική αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων της ΓΣΕΒΕΕ και των μελών της (Σωματεία και Ομοσπονδίες τοπικές και κλαδικές).

Το Γραφείο Ισότητας απευθύνεται σε γυναίκες των επαγγελματικών κλάδων που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ (αυτοαπασχολούμενες και εργοδότριες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου που δεν δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά, στις γυναίκες συνδικαλίστριες των Σωματείων και Ομοσπονδιών της ΓΣΕΒΕΕ και τέλος, στις γυναίκες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.

Για την υποστήριξη των γυναικών λειτουργεί ιστοσελίδα (www.isotita.imegsevee.gr) και τηλεφωνική γραμμή πληροφόρησης και στήριξης (helpline) σε τρίωρη βάση 10:00-13:00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στον αριθμό 210-8219552. Οι πληροφορίες που παρέχονται αφορούν θέματα συνδικαλιστικά, επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης-επιμόρφωσης και κατάρτισης και άλλα θέματα που αφορούν την ισότητα.

 

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC