Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ήττα 2–0 για τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-ΠΑΣΜε γκολ των Γκάλο (31΄) και Καμαρά (46΄) ο Παναιτωλικός «καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 2-0, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια και νέα γκέλα μακριά από το σπίτι του για τον ΠΑΣ ο οποίος ηττήθηκε με 0-2 από τον Παναιτωλικό, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις που κάνει όταν βγαίνει έξω από τα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ μπορεί να ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο δυνατά χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ίλιτς και Τσουκαλά, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι παίκτες του Παντελίδη εμφάνισαν μια πολύ κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με κακή κυκλοφορία της μπάλας, πολλά λάθη ειδικά από τον Τσάβεζ ο οποίος ήταν ο αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης και γενικά μια εμφάνιση που δεν αντιπροσώπευε τον ΠΑΣ.

Χωρίς ωστόσο και ο Παναιτωλικός να είναι ιδιαίτερα καλός στο παιχνίδι κατάφερε με δύο γκολ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα να πάρει το μαξιλαράκι ασφαλείας που ήθελε παίρνοντας την νίκη. Ο Γκάλο άνοιξε το σκορ στο 31΄ ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου, ενώ με το καλημέρα της επανάληψης ο Καμαρά πήρε… το όπλο του και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0, βάζοντας βάσεις νίκης για τους Αγρινιώτες.

Αρνητικό βαθμό στο σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΣ, η κακή αμυντική διάταξη της ομάδας και γενικά τα πολλά λάθη που έγιναν στον χώρο του κέντρου. Γενικά στην ομάδα δεν λειτούργησε τίποτα καλά και αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισάωρο που χάθηκαν οι δύο καλές ευκαιρίες, ο ΠΑΣ δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ουσιαστικό στο ματς.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός δίχως να εντυπωσιάσει κατάφερε με δύο γκολ σε κρίσιμα σημεία του ματς να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα , δείχνοντας ότι στην έδρα του βρίσκει τον τρόπο και παίρνει τα παιχνίδια. Οι Αγρινιώτες μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά το ματς, ωστόσο βρήκαν τα πατήματα τους και κατάφεραν να υποτάξουν τον ΠΑΣ. που για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (87’ Πασάς), Πόι (69’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (92’ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελιδης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (83’ Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα (69’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς (78’ Κρητικός).

Πηγή: passports.gr

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super...

Αθλητισμός

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30), με τις δυο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς… Με τρεις...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC