Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

“Αυτοκτονία” του ΠΑΣ στη Βέροια – Το 0-2 έγινε 2-2 και οι τρεις βαθμοί, μόλις ένας!

Βέροια - ΠΑΣΒέροια και ΠΑΣ πήραν από έναν βαθμό, μετά το σημερινό 2-2 και πλέον, η «βασίλισσα του Βορρά» μετράει έξι αγώνες χωρίς νίκες, ενώ ο ΠΑΣ για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Σε 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες. Για την Βέροια, η μόνη διαφορά σε σχέση με την αγώνα με τον Άρη ήταν ο Τραπ, που πήρε την θέση του Όστοϊτς στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Σιόντη. Στο τέρμα ήταν ο Αναστασόπουλος, στην άμυνα Γεωργιάδης και Αμαραντίδης στα άκρα, με τους Σισοκό και Ορέστες στο κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μρντάκοβιτς και πίσω του ο Μπαργκάν, με τον Μπεν στα αριστερά και τον Καλτσά στα δεξιά.
Για τον ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι, έμεινε στον πάγκο, καθώς είχε κάνει μόνο δυο προπονήσεις και δεν κρίθηκε έτοιμος να ξεκινήσει ενώ και με την απουσία του Τσάβες ο Παντελίδης διάλεξε για την τριάδα της επίθεση τους Κοροβέση, Βίλα, Μπέριο με προωθημένο τον Ίλιτς. Στα χαφ ήταν ο Τσουκαλάς και ο Λίλα ενώ στην άμυνα ο Μιχαήλ, ο Κολοβέτσιος, ο Τζημόπουλος και ο Στρούνα με τον Βελλίδη στο τέρμα.

Ανατροπή για την Βέροια σε δέκα λεπτά!

Ο ΠΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι 29΄ αλλά η Βέροια έκανε το 2-2 μέσα σε δέκα λεπτά. Σε ένα πρώτο ημίχρονο, που είχε “βροχή” από γκολ, ο ΠΑΣ ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο ανοίγοντας το σκορ με τον Ίλιτς στο 5΄.

Μετά από λάθος του Σιόντη η μπάλα κατέληξε στον Σέρβο, κανείς δεν κατάφερε να τον σταματήσει και έκανε το 1-0. Στην πορεία υπήρχε ένα μούδιασμα από τους παίκτες της Βέροια και ο ΠΑΣ με την ώρα άφησε χώρο στην ομάδα του Στόικα με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά.

Μετά το 25΄ αυτό άλλαξε ο ΠΑΣ άρχισε να κυκλοφορεί γρήγορα την μπάλα και έκανε το 2-0 με τον Κοροβέση στο 29΄. Ο Στρούνα έβγαλε την μπαλιά, ο Κοροβέσης με τον Ίλιτς βγήκαν σε τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο και ο Σέρβος πάσαρε στον σκόρερ. Άμεσα στο 32΄ ο Καλτσάς έκανε το 2-1 με ένα σουτ εκτός περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ η Βέροια πήρε τα πάνω της και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπαργκάν στο 39΄.

Η αντίδραση του Λίλα και ο ΠΑΣ με 10

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές μεγάλες φάσεις, όπως το πρώτο. Η Βέροια ήταν εκείνη που πίεσε αρχικά αλλά ο ΠΑΣ στην πορεία ισορρόπησε. Σε ένα πολύ ανοιχτό ματς που έλειπε η τελική πάσα ο Λίλα αποβλήθηκε στο 69΄ και άφησε τον ΠΑΣ με 10 παίκτες.

Ο Κολοβέτσιος έκανε φάουλ σε παίκτη της Βέροιας αλλά ο Λίλα στην πορεία κλώτσησε με δύναμη την μπάλα και αυτό τιμώρησε ο διαιτητής. Η Βέροια μπορεί να είχε παίκτη παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, με τον Βελλίδη να δηλώνει παρών τόσο στις στημένες φάσεις όσο και στο σουτ του Μρντάκοβιτς στο 67΄ ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έκανε μια τρομερή επέμβαση σε μακρινό σουτ του Ζεζίνιο στις καθυστερήσεις .

Ο ΠΑΣ τα τελευταία λεπτά έκρυψε πλήρως το αριθμητικό του μειονέκτημα και είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Βίλα από καλή θέση να σουτάρει άουτ στο 75΄.

Η ταυτότητα του αγώνα

Σκόρερ: 32΄Καλτσάς, 39΄Μπαργκάν – 5΄Ιλιτς, 29΄Κοροβέσης

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλα)

Δοκάρι: Μπαργκάν 85΄

Κίτρινες: 20΄Μρντάκοβιτς, 39΄Μάνος – 15΄ Κοροβέσης, 29΄Τζημόπουλος, 44΄Μιχαήλ, 48΄Λίλα, 87΄Ντάσιος

Κόκκινες: 69΄Λίλα

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ (67΄Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (90+1΄Μάνος) , Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Σιόντης (84΄Σεγκούντο)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα (75΄Ντάσιος), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (83΄Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς (73 Κειτά) , Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα

Πηγή: epirusday.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC