Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Ενημερωτικές ημερίδες για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Άρτας

επιμελητηριο ΑρταςΤο Επιμελητήριο Άρτας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακό Κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας», προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας τους, με όλο τον κόσμο.Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Με το νέο αυτό έργο το Portal  www.e-artas.gr  του Επιμελητηρίου Άρτας, αναβαθμίζεται σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμένων στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και εξυπηρέτηση.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται δωρεάν σε όλα τα μέλη του, με ένα μόνο κλικ.

Οι παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, με αφορμή την ανάπτυξη του αναβαθμισμένου διαδικτυακού κόμβου θα πραγματοποιηθούν στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου) και αφορούν γενικότερα θέματα όπως Τεχνικές προώθησης πωλήσεων και marketing,  Εξωστρέφεια – Οργάνωση εξαγωγών καινοτομία, Δημιουργικότητα  και επιχειρηματικότητα στις ΜΜΕ,  Ηλεκτρονικό εμπόριο και παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:30    

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας,  Διαχείριση e-shop, Marketing και Καινοτομία (α΄κύκλος)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:00     

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce),  Σύμβουλος Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Διαχείριση e-shop, Marketing και Καινοτομία (β΄κύκλος)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:30     

«Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων & Online κρατήσεις – Νέα Τουριστική Πύλη Επιμελητηρίου Άρτας»

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:00Εξωστρέφεια και Προβολή των Επιχειρήσεων μέσα από τη νέα Ηλεκτρονική Πύλη του Επιμελητηρίου.

Για το διάστημα 14/11/2013 έως 21/11/2013 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό σεμινάριο εξ αποστάσεως υποστήριξης των επιχειρήσεων – χρηστών των εφαρμογών του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την υποδομή των Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης & Τηλεσυνεργασίας και τα παρεχόμενα ηλεκτρονικά σεμινάρια (e-courses).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Άρτας οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:

– Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Άρτας και να προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

– Να πουλήσουν τα προϊόντα τους On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς

– Να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking),

– Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά θέματα (e-consulting).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Άρτας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.  Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες  και να συμμετέχουν στις ενημερωτικές εκδηλώσεις.

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξετάζει προσχέδιο ψηφίσματος με βάση το οποίο τα πειρατικά αθλητικά streams, εντός 30 λεπτών οι διαδικτυακές...

Άρτα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, η ενημερωτική ημερίδα για τα Τοπικά Σχέδια Απασχόλησης του νομού Άρτας, που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη...

Άρτα

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει για την Πράξη: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις...

Άρτα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, το εκπαιδευτικό σεμινάριο  για την προβολή, προώθηση και δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων (brade name) που...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC