Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Κυβέρνηση: Ψέματα και κινδυνολογία της Ν.Δ. με αφορμή τους πλειστηριασμούς

%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b5

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κάνει λόγο για «αναπαραγωγή της κινδυνολογίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πολιτικά οφέλη, λασπολογώντας και κινδυνολογώντας».

Για ψέματα, λάσπη και κινδυνολογία κατηγορεί η κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τους πλειστηριασμούς και τονίζουν ότι με το ιστορικό «email Χαρδούβελη» είχαν δεσμευτεί για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού γίνεται προσωπική αναφορά στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η περιβόητη «Συμφωνία Αλήθειας» που περιφέρει αποδεικνύεται ένα συνονθύλευμα από ασύστολα και συνειδητά ψέματα.

Κάνει λόγο για «αναπαραγωγή της κινδυνολογίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πολιτικά οφέλη, λασπολογώντας και κινδυνολογώντας».

Καταλογίζει πανικό στη Ν.Δ. που τον αποδίδει στη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και στα επιχειρηματικά δάνεια, με δεδομένο ότι η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έως 280.000 ευρώ προστατεύεται ήδη σε συντριπτικό ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2015.

«Θα έπρεπε να ντρέπονται. Γιατί είναι αυτοί που με το ιστορικό «email Χαρδούβελη» είχαν δεσμευτεί για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες» αναφέρεται.

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι «είναι αυτοί που όταν η κυβέρνηση υπερασπιζόταν κόκκινες γραμμές στο ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, τραβούσαν ύπουλα το χαλί, πιέζοντας «να κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση» για να επωφεληθούν από τις ενδεχόμενες αντιδράσεις. Τέτοιος ξεπεσμός. Δυστυχώς, όμως, για αυτούς, οι πολίτες δεν ξεχνούν».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ν.Δ. που σχολίαζε το σχεδιαζόμενο πάγωμα ως κίνηση περιορισμού των εσωκομματικών αντιδράσεων εν όψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση της βουλής που συστάθηκε έπειτα από το αίτημα του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Αναφέρθηκε εκτενώς...

Πολιτική

Ψηφίστηκε η Ελληνογαλλική Συμφωνία από τη Βουλή Ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή κατά πλειοψηφία η Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία. Μετά από ονομαστική ψηφοφορία και με...

Πολιτική

Τρεις φρεγάτες Belharra αποκτά η Ελλάδα Η Ελλάδα και η Γαλλία προχώρησαν στην υπογραφή της συμφωνίας στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία και την...

Οικονομία

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε από τη ΔΕΘ το πρόγραμμα για την απασχόληση των νέων ηλικίας 18-29 ετών. Πρόκειται για το πρόγραμμα “Πρώτο ένσημο”....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC