Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Κόπηκε ο ΠΑΣ από την UEFA – προσφυγή στο CAS

imagesΆσχημα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ, αφού δεν του επιτρέπει την συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η UEFA. Την θέση του ΠΑΣ στον β’ προκριματικό γύρο θα πάρει η Skoda Ξάνθη, αφού κόπηκε και ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA ότι στερείται στην ομάδα μας το δικαίωμα της συμμετοχής στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑ 1966 θωρεί άδικη την συγκεκριμένη απόφαση της οποίας δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμη για το σκεπτικό και τους λόγους που πάρθηκε  και εφόσον της γνωστοποιηθούν, άμεσα θα προσφύγει στο CAS.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, έχει προσκομίσει όλα όσα ζητήθηκαν τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θεωρεί  απαράδεκτη την σημερινή  απόφαση, ενώ είναι σίγουρη πλέον ότι όλα αυτά τα συκοφαντικά  δημοσιεύματα που «έβλεπαν» το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μόνο τυχαία δεν ήταν. Τελικά όπως αποδείχθηκε πέτυχαν τον σκοπό τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, απέδειξε στους αγωνιστικούς  χώρους, με το ήθος και το πνεύμα που διακρίνεται η ομάδα, ότι δίκαια εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή της  συμμετοχή, στα «χαρτιά» όμως κάποιοι φρόντισαν να της  στερήσουν αυτό το δικαίωμα, στερώντας παράλληλα και την χαρά των χιλιάδων φιλάθλων της.

Το μόνο σίγουρο, σήμερα, είναι ότι με την απόφαση αυτή μπορεί να επετεύχθη,  να στερηθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πρώτη του Ευρωπαϊκή συμμετοχή, όμως το Ελληνικό πρωτάθλημα δέχεται ανεπανόρθωτο πλήγμα, εφόσον μια από τις συνεπέστερες και έξω από κάθε είδους διαπλοκή, ομάδα αδικήθηκε.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο πρόεδρος της Γιώργος Χριστοβασίλης, βεβαιώνουν τους χιλιάδες Ηπειρώτες φιλάθλους της, ότι αυτή η απαράδεκτη απόφαση δεν θα λυγίσει την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ότι θα εξακολουθεί με τιμιότητα και συνέπεια να μάχεται στους αγωνιστικούς χώρους όπως έκανε μέχρι τώρα.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε διπλή αποστολή για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Ατρόμητο. Οι...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Την εκτός έδρας ισοπαλία πήρε χθες η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 94΄λεπτό με γκολ του Μαμπουλού στον αγώνα που διεξήχθη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC