Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ ΓιάννιναΜια πολύ σημαντική νίκη η οποία τον διατήρησε στην ανοδική του πορεία πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο άδειο από κόσμο “Απόστολος Νικολαΐδης” έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς αντί του Φιγκερόα ήρθε με φόρα από την Εθνική Ελπίδων και τα δυο γκολ που είχε πετύχει σημειώνοντας δυο τέρματα και στο ματς με τον ΠΑΣ και δίνοντας τη νίκη στο Τριφύλλι. Μάλιστα το πρώτο γκολ του είναι εκπληκτικής ομορφιάς ενώ στο δεύτερο ο Μπεργκ δίνει την μπάλα στον Καρέλη προ κενής εστίας καθώς από αυτόν ξεκινάει η όλη φάση.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη ενώ άλλαξε και το σύστημα των πράσινων. Ο 40χρονος τεχνικός στο 4-3-1-2 που χρησιμοποίησε έβαλε τον Καπίνο στο τέρμα και διατήρησε την ίδια αμυντική τετράδα των Μαρινάκη, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλου και Νάνο.

Στην μεσαία γραμμή διατήρησε τους Ζέκα, Λαγό και Μέντες με τον Ολλανδό μέσο να είναι αυτός που ήταν μπροστά από τα δυο στόπερ ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο χώρο έπαιζε ο Πράνιτς ο οποίος επανήλθε στην ενδεκάδα. Το δίδυμο της επίθεσης ήταν οι Μπεργκ και Φιγκερόα.

Από την άλλη ο Σάκης Τσιώλης στην δεύτερη επίσκεψη του στην Λεωφόρο (είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης) αρχικά παρέταξε την ομάδα με ένα 4-1-4-1 με τον Βελλίδη στα γκολπόστ, τους Ντάσιο, Τζημόπουλο, Κολοβέτσιο και Λίλα στην άμυνα, μπροστά τους τον Τσουκαλά και πιο μπροστά στην τετράδα της μεσαίας γραμμής από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέση και Τσάβες και κορυφή τον Ίλιτς.

Στο 20′ βλέποντας τον Παναθηναϊκό να είναι κυρίαρχος άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 με τον Κοροβέση ως αριστερό μπακ και τον Λίλα στα χαφ. Οι φιλοξενούμενοι έτσι κατόρθωσαν να κλείσουν κάπως το κέντρο και να βγουν και στην επίθεση χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στο τριφύλλι. Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΣ αναγκάστηκε να βγάλει τον Τσάβες στο 24′ και να περάσει στην θέση του τον Ρουμπουλάκου.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές πέρα από τις αλλαγές που έκαναν δεν άλλαξαν καθόλου τον σχηματισμό τους και προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι ο καθένας τα όπλα του να φτάσει στην νίκη.

Πηγή: sport24.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC