Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 1-0

platanias-pasgianninaΜετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 τον Πλατανιά. Τα ατυχή αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα με αποκορύφωμα την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας. Έτσι το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά είχε μεγάλη σημασία, όσον αφορά την ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε η νίκη με 1-0 αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά.Το παιχνίδι ήταν φτωχό από φάσεις και θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικά να πούμε πως ο Πλατανιάς δεν είχε καν τελική ευκαιρίες στον αγώνα στα πρώτα 45λεπτά.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Γιάννινα προς το τέλος έκανε κάποιες συμαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα. Αφήνουμε στην άκρη του σουτ του Ίλιτς στο 20′ όπου η μπάλα έφυγε… πλάγιο και πάμε στο 38′ όταν “πάτησε” στον Κοροβέση όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε για λίγο άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμα καλή στιγμή για τον ΠΑΣ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιωργαλλίδης.

Καλύτερος ο Πλατανιάς, γκολ ο ΠΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μάλιστα έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Κατάι. Ο Σέρβος άσος βρέθηκε μόνος από τα αριστερά κι έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Βελλίδης δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι παίκτες των γηπεδούχων ανέβηκαν και στην πρώτη μεγάλη φάση κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κοροβέσης στο 62′ μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και γύρισε ωραία στον Βίλα που με πλασέ έκανε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι. Ο Πλατανιάς προσπαθούμε, χωρίς αποτέλεσμα, ο ΠΑΣ έπαιζε έξυπνα στην κόντρα και κάπως έτσι πήρε το χρυσό τρίποντο.

Ο MVP της αναμέτρησης

Μπράνα Ίλιτς και Νίκος Κοροβέσης έκαναν όλη τη δουλειά για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί ο Βίλα να πέτυχε το νικητήριο γκολ, όμως οι δυο τους δημιούργησαν τους περισσότερους κινδύνους.

Η απογοήτευση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίμενε πολλά από Νίκολα Μπέλιτς όμως ο Σέρβος άσος αναλώθηκε σε ατομικές ενέργειες που δεν του βγήκαν σε κανένα σημείο.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

13 Τελικές Προσπάθειες 4

5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1

6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2

2 Κεφαλιές 1

1 Αποκρούσεις 2

11 Επεμβάσεις 12

23 Κλεψίματα 20

13 Φάουλ 22

0 Οφσάιντ 1

4 Κόρνερ 4

41 Λάθη 35

5/18 Γεμίσματα 1/12

Πηγή: sport24.gr

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC