Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Στα μπαράζ η Εθνική: Ελλάδα – Λιχτενστάιν 2-0

μουντιαλΜε ένα γκολ του Σαλπιγγίδη στις αρχές του αγώνα (7′) και ένα του Καραγκούνη προς το τέλος (81′) με απευθείας χτύπημα φάουλ, η εθνική Ελλάδος κέρδισε το Λιχτενστάιν και έφτασε τους 25 βαθμούς στον έβδομο όμιλο των προκριματικών της Ευρώπης. Δεν τα κατάφερε όμως να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας, καθώς ισοβάθμησε στην κορυφή του ομίλου με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η οποία όμως υπερέχει στη διαφορά τερμάτων.

Οι Βόσνιοι εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Κάουνας, επί των Λιθουανών, με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Ιμπίσεβιτς στο 68′.

Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος, η Ελλάδα βρίσκεται στα μπαράζ και καταλαμβάνει θέση στην τετράδα των ισχυρών, κόντρα στους τέσσερις αδύναμους για τα ζευγάρια της ευρωπαϊκής ζώνης.

Η εθνική μας ξεκίνησε ορεξάτη και φορτσάτη τον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς. Επιχείρησε σουτ και πίεσε με αλλεπάλληλα κόρνερ το Λιχτενστάιν, το οποίο έκλεισε ακόμη και μέσα στην περιοχή του, αλλά σύντομα “ξεφούσκωσε” για να επανέλθει μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέχος διαιτητής Κόβαρικ αρνήθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους σε χέρι του Σιόβα εντός ελληνικής περιοχής στο πρώτο ημίχρονο.

 

Πηγή: news.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Η Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα το Λιχτενστάιν στις 20:00  και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Βοσνίας κι απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC