Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Στην ανδρική ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων ο Δημήτρης Δημητριάδης

ΑΓΣΙΣτο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΓΣΙ εντάχθηκε από σήμερα ο 19χρονος (24/4/1994) Δημήτρης Δημητριάδης πασαδόρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης. Με αρκετές διακρίσεις σε μικρή ηλικία με την ομάδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ και κορυφαία την 1η θέση στο πανελλήνιο παίδων(2009-2010), συμμετοχή στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη ΚΙΝΑ με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ και με συμμετοχή στην ομάδα Α1 του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ αλλά και στην ομάδα Α2 του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ήρθε στον ΑΓΣΙ με όρεξη για δουλειά και διακρίσεις. Ενισχύεται με τον τρόπο αυτό τόσο η ανδρική όσο και η εφηβική ομάδα μας η οποία τη περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε μια ανάσα από τη πρόκρισή της στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο νεαρός αθλητής δήλωσε στο site του συλλόγου μας www.agsivolley.gr : Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου να με εντάξουν στο δυναμικό του Συλλόγου και εύχομαι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας στην Α2 Ανδρών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Σπουδαίο φιλικό με Ηρακλή Θεσσαλονίκης έκλεισε ο ΑΓΣΙ στα Γιάννενα.Τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΝΚΙ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του...

Αθλητισμός

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ  για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκινά στις 12/10/2013 σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: 

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC