Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Στο 3-3 ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ

ΠΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Του Λευτέρη Τώνη

Σε ένα φοβερό παιχνίδι που δεν βλεπούμε και συχνά στην Super League, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, μένοντας στο 3-3, δίνοντας παραλληλα πολύ ενδιαφέρον στον αγώνα με την διακύμανση του σκορ σε όλη τη διάρκεια του 90΄λέπτου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν πάρα πολύ καλό και από τις δύο ομάδες με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι ενώ το πρώτο 25΄λεπτο του άνηκε δικαιωματικά. Στο 9΄ μετά την συνεργασία του Καρανίκα με τον Ζαίρο, ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βραζιλίανου και έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Σωτηρίου μέσα από την μικρή περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα, με τον ΠΑΣ να πιέζει ψηλά, με τον Ζάιρο να εκμεταλλεύεται την κακά έξοδο του τερματοφύλακα του Πλατανιά, δίνοντας την πάσα στον Τζημόπουλο που με συρτό διαγώνιο σουτ κάνοντας το 2-0 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Καθώς περνούσαν τα λέπτα, οι «Ηπειρώτες» είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες τετ-α-τετ στο 13΄ με τον Κόντε με τον Σωτηρίου να κερδίζει τον Ισπανό φορ, ενώ στο 18΄ο Ακόστα που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Με τους παίκτες του Πλατανιά να είναι σοκαρισμένοι από την τροπή του παιχνιδιού, ο Γιώργος Παράσχος (πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα την χρονιά 2010) έβαλε τις φωνές στους παίκτες του για να τους αφυπνίσει οι οποίες τελικά έπιασαν τόπο, αφού στο 15΄ο Μεδρινός σούταρε και η μπάλα  πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, ενώ στο 26΄ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έκανε την πρώτη επέμβαση μετά το φάουλ του Βάντερσον.

Η πίεση του Πλατανιά έφερε καρπούς, και στο 32΄ με την εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον, ο Σίγκνεβιτς έκανε την κεφαλιά-πάσα προς τον Γιακουμάκη ο όποιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη μειώνοντας 1-2. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο 40΄ο Σίγκνεβιτς με δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε το παιχνίδι και έκανε το 2-2 και με αυτό το σκορ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν «γκαζωμένες» και συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ενώ οι ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, φτάνοντας στο 50΄λέπτο με τον Ακόστα να εκτελεί κόρνερ, ο Πριτέντα μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, αλλά ευτυχώς για τον Πλατανιά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Στάθη να κάνει την σέντρα στον Σίγκνεβιτς, με τον τελευταίο να κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος και να πλασάρει και να κάνει την ανατροπή και να βάζει μπροστά τον Πλατανιά με σκορ 3-2.

Ο ΠΑΣ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και στο 58΄ήρθε η λύτρωση από το Κόντε που από διαγώνια θέση με σουτ στην κίνηση έβαλε το γκολ και έκανε το 3-3.

Με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να έχει ανεβάσει στροφές και να πιέζει τον Πλατανία στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, οι Γιαννιώτες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης είχαν πέντε καλές ευκαιρίες να αυξήσουν τα γκολ τους και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς νίκης, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Η πίεση του ΠΑΣ ξεκίνησε από το 73΄ με σουτ Ζάιρο ενώ στο 84΄ο Κόντε, όμως ο πορτιέρο του Κρητικών είπε όχι και στις δύο ευκαιρίες. Στο 87΄σειρά είχε ο Μαμπουλού, με τον Γάλλο να είναι τετ-α-τετ δεν έκανε σωστή επιλογή (φάνηκε αναποφάσιστος) και κερδήθηκε από τον Σωτηρίου καθώς στο 91΄ο Καρανίκας σούταρε με τον γκολκιπερ του Πλατανιά να αποκρούει. Τέλος στις χαμένες ευκαιρίες έδωσε ο Ζάιρο στο 93΄ που νικήθηκε ξανά από τον Σωτηρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλέον βρίσκετε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Super League με 28 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετοπίσει την Κέρκυρα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» στις 17:15 το απόγευμα.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Το 1 – 1 έκανε στην σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League (ΕΣΑΚΕ) ο Παναθηναικός Superfoods επικρατώντας του Ολυμπιακού...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Ο πρώην μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής μιλά αποκλειστικά στο Λευτέρη Τώνη για την πορεία του στον Παναθηναικό, την Εθνική ομάδα, για τον...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC