Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Τέσσερις Επίλεκτοι Του Ν.Ο.Ι. Στον Σχινιά
Τέσσερις Επίλεκτοι Του Ν.Ο.Ι. Στον Σχινιά

Αθλητισμός

Τέσσερις επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. στον Σχινιά με την Εθνική

Τέσσερις επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. στον Σχινιά με την Εθνική που βρίσκεται σε τροχιά εντατικής προετοιμασίας ενόψει των πρώτων διεθνών διοργανώσεων. Η ελληνική Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας, θα συμμετάσχει τον Απρίλιο στους αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά κοινόβιο προετοιμασίας για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών.

Οι τέσσερις Αθλητές του Ν.Ο.Ι

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, έχει ενισχυμένη παρουσία στο κοινόβιο με τέσσερις επίλεκτους αθλητές. Οι Τέσσερις Επίλεκτοι Του Ν.Ο.Ι. Στον Σχινιά, είναι ο Στέφανος Ντούσκος, ο Παύλος Φαϊτάς, και οι Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος. Το κοινόβιο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 28 Μαρτίου.

To βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην προολυμπιακή ρεγκάτα που πρόκειται να διεξαχθεί αρχές Απριλίου στο Βαρέζε της Ιταλίας. Θα δοθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά στο Βαρέζε.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων θα λάβει χώρα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τον Μάιο στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ευχόμαστε και οι Τέσσερις Επίλεκτοι Του Ν.Ο.Ι. Στον Σχινιά, να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους.

κοινόβιο

Στο μεταξύ, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διεξάγει αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 28 Μαρτίου εικονικό προπονητικό κοινόβιο για αθλητές κάτω των 19 ετών. Σ’ αυτό συμμετέχουν 40 κωπηλάτες από όλη τη χώρα. Η επιλογή των κωπηλατών έγινε με βάση τα αποτελέσματα που πέτυχαν στις εργομετρικές δοκιμασίες του προηγούμενου μήνα.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. πρόσκληση να παρακολουθήσουν το κοινόβιο έλαβαν τέσσερις νεαροί αθλητές και συγκεκριμένα οι Σπύρος Γεωργίου, Ιάσονας Εξάρχου, Ανδρέας Καρέτσος και Κατερίνα Γώγου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC