Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Χρήση των sms μέχρι τις 15 Μαΐου
Χρήση των sms μέχρι τις 15 Μαΐου

Κοινωνία

Χρήση SMS μέχρι τις 15 Μαΐου – Κωδικός “6” για εστίαση

Χρήση SMS Μέχρι Τις 15 Μαΐου – Κωδικός “6” Για Εστίαση

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιάς στην τακτική ενημερώση του Υπ. Υγείας για την πορεία της πανδημίας και των εμβολιασμών έκανε κάποιες δηλώσεις για τα νέα μέτρα.

Δείτε ακόμα: Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ Στέλιου Πέτσα, Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

Η χρήση των sms θα ισχύει μέχρι και τις 15 Μαΐου, οπότε και επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Και εδώ γεννιέται το ερώτημα, πως θα μεταβούμε σε καταστήματα εστίασης; Ο κωδικός που θα στέλνουμε μέχρι την κατάργηση τους θα είναι ο κωδικός “6”.

Την Δευτέρα λοιπόν, 3 Μαΐου ανοίγει η εστίαση και για να μεταβούμε σε ένα κατάστημα πρέπει να στείλουμε τον κωδικό “6” στο 13033.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τίθεται αυστηρά έως τις 22:45 και όπως τόνισε ο Ν. Χαρδαλιάς μέχρι τις 23:00 πρέπει να είμαστε στα σπίτια μας. Ακόμη πρόσθεσε ότι από αύριο, Πέμπτη επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Στις 15 Μαΐου οπότε και επιτρέπονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις εκκινεί και η τουριστική περίοδος. Αρκετοί είναι οι τουρίστες που ήδη έχουν επισκεφτεί την χώρα μας.

Αναφορικά με την Κυριακή του Πάσχα όπως μας έχει ήδη γίνει γνωστό επιτρέπονται 9 άτομα σε εσωτερικό χώρο. Στους εξωτερικούς χώρους επιτρέπονται 12 άτομα.

Στις εκκλησίες

Όπως ήδη γνωρίζουμε η αναλογία ατόμου ανά τετραγωνικό μέτρο είναι ένα άτομο ανά 25 τ.μ. Το μέτρο αυτό παραμένει σε ισχύ όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους των ναών. Ακόμη ισχύει ο συνεχής αερισμός των ναών η τήρηση των υφιστάμενων αποστάσεων, η χρήση αντισηπτικού αλλά και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Στους εξωτερικούς χώρους ισχύει η αναλογία ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. φυσικά μαζί με την τήρηση όλων των υπόλοιπων προαναφερθέντων μέτρων.

Δώρο Πάσχα

Σήμερα έγινε η πληρωμή του Δώρου Πάσχα για του εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή. Αναφορικά με το ποσό των 534 ευρώ για τον Απρίλιο, οι δικαιούχοι θα πληρωθούν αρχές Μαΐου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Συνάντηση Ελισάφ – Χαρδαλιά για το στρατόπεδο Βελισσαρίου Συνάντηση για το ζήτημα παραχώρησης του στρατοπέδου Βελισσαρίου. Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο εντοπίζεται πίσω...

Κοινωνία

Τα νέα μέτρα θέτουν περιορισμούς στη διασκέδαση Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 9.284 κρούσματα, με τα 4,038 να εντοπίζονται στην Αττική. Η επιδημιολογική αυτή εικόνα...

Ιωάννινα

Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων Επιχειρηματίες εστίασης και λιανικών καταστημάτων συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων για να διαμαρτυρηθούν για την απουσία κρατικής μέριμνας εν...

Κοινωνία

Πως θα λειτουργούν από Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου οι κλειστοί χώροι; Πως θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές του οι ανεμβολίαστοι; Πως θα εισέρχονται σε κλειστούς χώρους...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC