Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αρχική

ΓΓΕΕ: Οριστικά σε Σκάι, Καλογρίτσα, Αντέννα, Μαρινάκη οι άδειες

%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1Την ολοκλήρωση της  διαδικασίας αδειοδότησης για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Οριστικοί υπερθεματιστές ανακηρύχθηκαν οι εξής:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ) με τίμημα € 43.600.000,00.

2. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ μ.α.ε) με τίμημα € 52.600.000,00.

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με τίμημα € 75.900.000,00.

4. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.), με τίμημα€ 73.900.000,00.

Όπως τονίζει η ΓΓΕΕ, η αρμόδια επιτροπή εξέτασε την προέλευση και τον τρόπο απόκτησης των οικονομικών μέσων που θα διαθέτουν οι υπερθεματιστές, σύμφωνα με όσα ορίζει η παράγραφος 8.1 της προκήρυξης.

Το συνολικό τίμημα για τις τέσσερις άδειες ανήλθε στο ποσό των 246.000.000 ευρώ και σε 15 μέρες από την οριστική κατακύρωση οι υπερθεματιστές θα καταβάλουν την πρώτη δόση από τις συνολικά τρείς.

«Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας, διαμορφώνεται πλέον ένα τηλεοπτικό τοπίο βασισμένο στις αρχές της νομιμότητας, μετά από δεκαετίες ενός άναρχου τηλεοπτικού περιβάλλοντος, ενώ το δημόσιο θα εισπράξει ένα πολύ σημαντικό ποσό από την αδειοδότηση», τονίζει επίσης η ΓΓΕΕ.

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτισμός

Αίτημα για μία από τις δύο αδιάθετες τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας κατέθεσε η «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη σήμερα στις 2 μ.μ. στο Εθνικό Συμβούλιο...

Αρχική

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια του ΣτΕ από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νίκος Σακελλαρίου η απόφαση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως ανακοίνωσε...

Αρχική

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις χθεσινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον...

Πολιτική

«Η κυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα» με την απόφαση του ΣτΕ τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας πως «υπάρχει ανάγκη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC