Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Γεωργιάδης από σήμερα η πληρωμή της Επιστρεπτέας προκαταβολής 7
Γεωργιάδης από σήμερα η πληρωμή της Επιστρεπτέας προκαταβολής 7

Οικονομία

Γεωργιάδης: Από σήμερα η πληρωμή της Επιστρεπτέας 7

Άδωνις Γεωργιάδης: Από Σήμερα Η Πληρωμή Της Επιστρεπτέας 7

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε πως η πληρωμή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7 θα ξεκινήσει από σήμερα.

Ακόμα έκανε εκτενή αναφορά στον εμβολιασμό. Τόνισε την ανάγκη για αύξηση των εμβολιασμένων στον κλάδο της εστίασης αλλά κυρίως του τουρισμού. Όπως επεσήμανε η ύπαρξη ενός μεγάλου ποσοστού ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα στον στους κλάδους αυτούς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Έκανε λοιπόν έκκληση στους πολίτες να μην αμελήσουν και να προχωρήσουν στο εμβολιασμό.

Εμβολιασμός και τουρισμός

Τόνισε την αξία του εμβολιασμού έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Ακόμη ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος με την προσέλευση νέων 30 έως 39 ετών για τον εμβολιασμό. Υπογράμμισε πως όσο προχωράει ο εμβολιασμός θα μειώνονται και τα μέτρα. Έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ο υπουργός Α. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κορωνοϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας». Τέλος τόνισε ότι η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Η τοποθέτηση του όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτεσυ παραμένει ίδια. Δεν παρέλειψε να αναφέρει τις εκκαθαρίσεις όπως τις προώθησε ο Τζανακόπουλος. Έκρινε έντονα την πρόταση αυτή καθώς όπως επίσης έχουν αναφέρει πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι δυνατόν να προβαίνει σε τέτοιες ένας βουλευτής. Όταν πρόκειται για θέσεις εργασίας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δώρο Πάσχα

Σήμερα αναμένεται η πληρωμή για το δώρο Πάσχα των εργαζομένων που έχουν παραμείνει σε αναστολή. Αφορά το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου μέχρι και 30 Απριλίου. Αναφορικά με το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου έως και 30 Απριλίου το ποσό του δώρου θα πληρωθεί μέχρι και 31 Μαΐου.

Δείτε ακόμα: Γαριβάλδη Ιωάννινα- Η Εικόνα Πριν Το Άνοιγμα Της Εστίασης

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο καθολικής καραντίνας έκανε ο Α. Γεωργιάδης. Η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού βρίσκεται στο τραπέζι. Σχετικά με την πορεία...

Κοινωνία

Τα νέα μέτρα θέτουν περιορισμούς στη διασκέδαση Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 9.284 κρούσματα, με τα 4,038 να εντοπίζονται στην Αττική. Η επιδημιολογική αυτή εικόνα...

Κοινωνία

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην τεθεί σε ισχύ το μέτρο του υποχρεωτικού rapid για όλους για...

Κοινωνία

Σύμφωνα με όσα ενέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι εμβολιασμένοι θα πρέπει εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού να επιδεικνύουν και...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC