Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αρχική

Διαβεβαιώσεις Ν. Τόσκα για εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στο Πεδίον του Άρεως

ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΣ

Για εντατικοποίηση της αστυνόμευσης μέσα και γύρω από το Πεδίον του Άρεως, ώστε να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα της εγκληματικότητας και να ενισχυθεί η ασφάλεια των κατοίκων στη περιοχή, δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός για την Προστασία του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Παράλληλα, τόνισε ότι το 2016 έχουν προσαχθεί 1.457 άτομα, εκ των οποίων τα 243 για ναρκωτικά, “από τις εξορμήσεις του αστυνομικού τμήματος της Κυψέλης”.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Δ’ αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, που έκανε λόγο για πλήρη εγκατάλειψη ενός από τα πιο κεντρικά και σημαντικά πάρκα της Αθήνας, ο κ. Τόσκας αναγνώρισε τα προβλήματα που υπάρχουν και διαβεβαίωσε πως σε ό, τι αφορά την ΕΛΑΣ, θα ενισχύσει και θα εντατικοποιήσει τις αστυνομικές εξορμήσεις της για την προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε, ότι “το Πεδίον του Άρεως έχει εγκαταλειφθεί πλήρως στη τύχη του, τόσο από τον δήμο Αθηναίων, όσο και από την Περιφέρεια Αττικής και την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει γίνει εστία εγκληματικής παραβατικότητας”, σημειώνοντας ότι “είναι ένα πρόβλημα όνειδος για την πρωτεύουσα”.

“Δεν χρειάζονται μαγικές λύσεις για τα αυτονόητα, όπως το να είναι φωτισμένο το πάρκο, να περιφραχθεί ο χώρος γύρω- γύρω, να κλείνουν οι είσοδοι το βράδυ και να υπάρχει τακτική παρουσία της αστυνομίας”, ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Στην επίθεση αγνώστων με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης Νίκος Τόσκας κάνοντας λόγο για «συμφέροντα...

Ήπειρος

Συνάντηση για το πρόβλημα της αστυνόμευσης και της εγκληματικότητας στην παραμεθόριο περιοχή θα έχουν αύριο Τετάρτη οι Δήμαρχοι Νεστορίου Καστοριάς, Κονίτσης, Πωγωνίου και Φιλιατών. Οι...

Ήπειρος

Η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών, στην πόλη των Ιωαννίνων και σε όλο το νομό, είναι η πρώτη προτεραιότητα της Αστυνομικής Διεύθυσης Ιωαννίνων. Ο...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC