Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
δώρο Πάσχα 2021 - Την Μ. Τετάρτη η πληρωμή
δώρο Πάσχα 2021 - Την Μ. Τετάρτη η πληρωμή

Οικονομία

Δώρο πάσχα 2021 – Μέχρι την Μ. Τετάρτη η πληρωμή

Δώρο Πάσχα 2021

Δώρο Πάσχα 2021 – Μέχρι Την Μ. Τετάρτη Η Πληρωμή

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας θα δουν στο λογαριασμό τους το ποσό του δώρου Πάσχα μέχρι την Μ. Τετάρτη. Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την ανακοίνωση του αναφέρει πότε ακριβώς θα κατατεθούν τα ποσά στους δικαιούχους.

Το ποσό που θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αφορά το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως και την 31 Μαρτίου 2021. Αναφορικά με το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου έως και 30 Απριλίου το ποσό του δώρου θα πληρωθεί μέχρι και 31 Μαΐου.

Αναστολή εργασίας Απριλίου

Η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον μήνα Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Το μέτρο της ενίσχυσης επιχειρήσεων αλλά και εργαζομένων παραμένει σε ισχύ και τον μήνα Μάϊο. Ωστόσο σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας θα υπάρξουν αυστηρές προϋποθέσεις για την ενίσχυση των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξει ρήτρα αναφορικά με τις ώρες εργασίας. Ένας εργαζόμενος που απασχολούνταν λιγότερα από τέσσερις ώρες θα απορριφθεί από το σύστημα.

Ωστόσο σε αυτό το σημείο τίθενται μερικά ερωτήματα αναφορικά με τις ώρες απασχόλησης των εργαζομένων. Ο κόφτης που θέτει το Υπουργείο αφορά τους μερικώς απασχολούμενους οι οποίοι εργάζονται λιγότερο από 4 ώρες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυβέρνησης το μέτρο αυτό τίθεται σε ισχύ σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να ανακόψει τους ψευδώς δηλωμένους σε αναστολή εργαζόμενους.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Επιστρεπτέα προκαταβολή 7 – Μέχρι τις 10  Μαΐου  ανοίγει η πλατφόρμα για τους τελικούς δικαιούχους. Μέχρι τότε μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση.

Αναφορικά με τον 8ο κύκλο οικονομικής ενίσχυσης, δεν θα υπάρξει. Δεν είχε προβεί εξάλλου σε δήλωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 8. Αντί για επιστρεπτέα προκαταβολή, οι επιχειρήσεις που θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα πάρουν αποζημιώσεις ειδικού σκοπού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επιστρεπτέα προκαταβολή 7 ΕΔΩ.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Οι υγειονομικοί της Ηπείρου σε αναστολή σε μία συνέντευξη στο μεγάλο ραδιόφωνο GigaFM. Τρεις υγειονομικοί μιλούν για τους τέσσερις μήνες που είναι σε αναστολή...

Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Από Σήμερα Η Πληρωμή Της Επιστρεπτέας 7 Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό...

Οικονομία

Επιστρεπτέα 7 – Ανοίγει Η Πλατφόρμα Μέχρι 10 Μαΐου Επιστρεπτέα προκαταβολή 7 – Μέχρι τις 10  Μαΐου  ανοίγει η πλατφόρμα για τους τελικούς δικαιούχους....

Οικονομία

Αναστολή Μαρτίου – Πότε Θα Γίνει Η Πληρωμή των 534 ευρώ στους εργαζόμενους Η αναστολή Μαρτίου αναμένεται να κατατεθεί στους λογαριασμούς των εργαζομένων τον...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC