Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αρχική

Τραγωδία: Νεκρός 10χρονος μαθητής

Τραγωδία το πρωί, λίγο μετά τις 8.00, στη Νέα Κηφισιά στο ρέμα της Χελιδονούς. Η σύγκρουση του σχολικού λεωφορείου με το ΙΧ ήταν πλαγιομετωπική και πολύ σφοδρή. Ένα δεκάχρονονο παιδί – επέβαινε στο ΙΧ – είναι νεκρό. Πήγαινε στο σχολείο με τη μητέρα του. Η τραγική μάνα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις θώρακα. Η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Δεν επικοινωνεί και φυσικά, δεν γνωρίζει τίποτα για το χαμό του γιου της.

Μετά το τροχαίο, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο η μητέρα και ο δεκάχρονος γιος της. Τους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, μα δυστυχώς ήταν αργά. Το παιδί έσβησε στο δρόμο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σχολικό. Το ΙΧ μετατράπηκε σε λαμαρίνες. Το αγοράκι καθόταν στο πίσω κάθισμα και από τη σφοδρότατη σύγκρουση χτύπησε στο κεφάλι.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τρία παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο, όπως και η συνοδηγός του. Η κατάσταση της υγείας των παιδιών δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ωστόσο η κατάσταση της συνοδηγού είναι σοβαρή. Νοσηλεύεται στο Γ. Γεννηματάς με κακώσεις στον αυχένα, τον ώμο και την κοιλιά. 

Στο σχολικό επέβαιναν συνολικά 21 άτομα, τα 19 παιδιά, ο οδηγός και η συνοδηγός.
Το σχολικό λεωφορείο ανήκει στα εκπαιδευτήρια Αντωνοπούλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, το πρωί το σχολικό 20 της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό τρακάρισμα.
Συγκεκριμένα, το σχολικό εκινείτο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, ανεβαίνοντας την ανηφόρα που οδηγεί στον Λαινόπουλο (κοντά στο ρέμα Χελιδονούς). Ένα επιβατικό Ι.Χ. κατέβαινε την κατηφόρα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο, ξεφεύγοντας από την πορεία του, και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σχολικό.
Στο σχολικό επέβαιναν 19 παιδιά, ο οδηγός και η συνοδός. Τα παιδιά είναι όλα καλά. 3 μόνο από αυτά φέρουν μικρές εκδορές».

πηγή : enikos.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη της περιοχής από τα δύο πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα που σημάδεψαν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Η διπλή τραγωδία στην...

Αρχική

Τραγωδία στην Πάρο. Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Νάουσας, είχε τραγική κατάληξη με έναν νεκρό. Πρόκειται για άνδρα, οδηγό ταξί, ο οποίος προσπάθησε...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC