Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Εκτός ο επιθετικός της Μπάγερν Lewandowski
Εκτός ο επιθετικός της Μπάγερν Lewandowski

Αθλητισμός

Εκτός ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Lewandowski

Εκτός ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Lewandowski

Εκτός αγώνα ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Lewandowski, έπειτα από τραυματισμό, που υπέστη στο γόνατο. Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Η ομάδα της Πολωνίας δεν είναι πρόθυμη να ρισκάρει επιπλέον ζημιά. Θα επιστέψει στη Μπάγερν για αποθεραπεία.

«Τι συνέβη;»

Ο Lewandowski σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Πολωνίας με 3-0 εναντίον της Ανδόρας την Κυριακή. Αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο διευθυντής Paulo Sousa δήλωσε, πως μετά το παιχνίδι ο 32χρονος αισθάνθηκε πόνο στο γόνατό του και προετοιμάστηκε για ακτινογραφίες τη Δευτέρα.

Οι ακτινογραφίες έδειξαν «ζημιά» στον παράπλευρο σύνδεσμο του δεξιού γόνατου.

«Απώλεια για την Πολωνία»

Πέρα από αρχηγός της ομάδας, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου είναι ο ανώτερος παίκτης της Πολωνίας και ο πρώτος σκόρερ με 66 γκολ. Έπαιξε κάθε λεπτό των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Πολωνίας 2018, εναντίον της Σενεγάλης, της Κολομβίας και της Ιαπωνίας.

Ο Lewandowski είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, μετά και την ανακήρυξη του ως «ο καλύτερος παίκτης FIFA ανδρών το 2020». Η εθνική του ομάδα θα χάσει προφανώς τον καλύτερο σκόρερ της. Έχει πετύχει 35 γκολ μόνο αυτή την σεζόν.

«Ο Robert Lewandowski δεν θα παίξει στον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τετάρτης 2022 εναντίον της Αγγλίας, στο Λονδίνο».

«Ο σύντομος χρόνος, που απομένει μέχρι τον επόμενο αγώνα αποκλείει τη συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα». «Αυτό θα προκαλούσε σοβαρή επιδείνωση του τραυματισμού».

«Αυτή η απόφαση είναι η πιο σωστή, λαμβάνοντας υπόψη το επερχόμενο τουρνουά EURO»

«Η θεραπεία αυτού του τύπου τραυματισμού διαρκεί συνήθως από 5 έως 10 ημέρες. Ως εκ τούτου, ο Robert Lewandowski θα επιστρέψει στην ομάδα, όπου θα υποβληθεί σε θεραπείες αποκατάστασης.»

«Τι θα γίνει με την Μπάγερν;»

Ο τραυματισμός του Lewandowski θα εκτιμηθεί από τους γιατρούς της Μπάγερν και ελπίζουν, ότι δεν θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο τραυματισμός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον σύλλογο. Ταξίδι στην Αρένα της Red Bull για να πάρει τη δεύτερη θέση στη Λειψία το Σάββατο και έναν προημιτελικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στις 7 Απριλίου.

ΠΗΓΗ: The Athletic

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κλείδωσε» η Χρηματοδότηση του Γηπέδου του Παναθηναϊκού

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Ολυμπιακός Και ΠΑΟΚ Στις Κορυφαίες Ομάδες Της Εικοσαετίας Στις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων 20 ετών βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Η κατάταξη αφορά...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC