Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών
Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών

Πολιτισμός

Παγκόσμιο συμβούλιο Ηπειρωτών Κρις Δήμου συμπρόεδρος Κονέκτικατ

Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Κρις Δήμου Συμπρόεδρος Κονέκτικατ. Ο ομογενής Κρις Δήμου, Ορίστηκε συμπρόεδρος της νέας βιομηχανικής συνεργασίας στην νότιο-κεντρική περιφέρεια του κρατιδίου του Κονέκτικατ.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην κομητεία Middlesex. Ο κ. Δήμου είναι πρόεδρος Δ.Σ. στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών.

Η περιφερειακή εταιρική σχέση επικεντρώνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη και υποστήριξη της μεταποιητικής βιομηχανίας. Η συμμαχία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της ιεράρχησης του Συμβουλίου Εργατικού Δυναμικού του Κυβερνήτη της πολιτείας του Κονέκτικατ. Στόχος ο τρόπος αξιοποίησης της οικονομικής δύναμης των κρίσιμων τομέων απασχόλησης και καλύτερου συντονισμού της δημόσιας υποστήριξης για αυτούς τους τομείς.

 «Η δυναμική της Βιομηχανίας στην πολιτεία αυξάνεται. Αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν θεμελιώδεις προκλήσεις που υπάρχουν. Το γηράσκον εργατικό δυναμικό, η προσέλκυση της νεότερης γενιάς στον κλάδο της παραγωγής και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών. Για να αξιοποιηθούν οι δυνατότητές μας, πρέπει να εφαρμοστεί μια συνεργατική προσέγγιση μεταξύ της βιομηχανίας, των κολλεγίων και  των επιμελητηρίων και του κρατιδίου» τόνισε ο κ. Δήμου σε δήλωσή του μετά την ιδρυτική συνεδρίαση των εκπροσώπων των σχετικών φορέων.

Παρακολουθώντας κανείς τις μεθόδους αξιολόγησης, αλλά και την καθημερινή ενασχόληση των κρατικών φορέων στις ΗΠΑ με την παραγωγική δραστηριότητα θλίβεται. Σκεπτόμενος τι αντιμετωπίζει καθημερινά με τους δεκάδες χιλιάδες κομματικούς εγκάθετους στην δημόσια διοίκηση φρίττει.

Κάθε Έλληνας που εργάζεται σε οποιοδήποτε τομέα παραγωγικής δραστηριότητας. Βλέπει τους ανέντιμους, άεργους, του δημοσίου να κλέβουν τους φόρους που τους δίνει χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε καν να ρωτήσει πως δαπανούν όλα αυτά τα χρήματα.

Η σύγκριση με τις οικονομικά προηγμένες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, των ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλίας είναι πλήρως απογοητευτική.

Πόσο μάλλον με την Ελβετία που είναι και πολιτιστικά ανεπτυγμένη χώρα.

Καμία χώρα στον πλανήτη δεν έχει εργαζόμενους στο δημόσιο διασφαλισμένους με μονιμότητα και υψηλά εισοδήματα.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Ουκρανία: Ένα στρατηγικό παιχνίδι Περαιτέρω κλιμάκωση, όπως όλα δείχνουν, πραγματοποιείται στα σύνορα της Ουκρανίας, με τις δύο ισχυρές δυνάμεις να μην κατέληξαν κάπου, έπειτα...

Διεθνή

Γεωπολιτική Και NORTHSTREAM 2. Του Βαγγέλη Χωραφά. Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου NorthStream 2 υπήρξε αντικείμενο κριτικής από την Ουάσιγκτον. Ακόμα και επί...

Διεθνή

Νεκρός Αστυνομικός Από Επίθεση Στο Καπιτώλιο Των ΗΠΑ Ένας νεκρός αστυνομικός και άλλος ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός από την επίθεση, που έγινε την...

Διεθνή

Η Ρωσία Επιβάλλει Πρόστιμο Στο Twitter Και Αυξάνει Τις Πιέσεις Η Ρωσία επιβάλλει πρόστιμο στο Twitter σχεδόν 117.000 δολαρίων, επειδή δεν κατήργησε τις εκκλήσεις...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC